Matthias De Clercq

Ik ben Matthias De Clercq, ik woon in Lochristi en ik ben 20 jaar. Mijn hobby is voetbal en daar ben ik ook dagelijks mee bezig, op alle gebied. Na mijn secundair onderwijs ben ik onmiddellijk gaan werken, sinds twee jaar ben ik vast in dienst in de meubelwinkel, t’Huis van Oordegem. Waarbij ik de functie heb om meubels uit hout te maken, deze te transporteren en te plaatsen.
Ik ben mijn jeugd gestart bij Lochristi daar heb ik sinds mijn 6 jaar tot mijn 17 jaar gevoetbald. Ik heb veel verzoeken en interesses moeten laten voorbijgaan omdat ik geen vervoer had. Toen ik 17 jaar was kreeg ik de kans om van de belofte Lochristi naar belofte Racing Gent te gaan en die stap heb ik dan ook gemaakt. Daar heb ik 2 seizoenen veel bijgeleerd en ervaring opgedaan. Mijn laatste seizoen bij de belofte van Racing Gent was ik heel goed gestart maar omwille van de covid pandemie is dat een beetje in het water gevallen waardoor ik mij niet meer ten volle heb kunnen bewijzen. Ik had de optie om de voorbereiding van 2021 bij de A kern van Racing Gent te trainen maar nooit een zekerheid om bij de eerste ploeg te geraken. Daarom besloot ik zelf om een nieuwe stap te zetten in mijn voetbalcarrière, en dat is nu bij jullie, KVE Drongen.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie te groeien en een team te vormen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: