Robbe Smessaert

Ik startte mijn voetbalcarrière in KVE Aalter, waar ik 17jaar voetbalde. Van in de jeugd kwam ik op mijn 18jaar in de 1ste ploeg waar we uiteindelijk, na enkele verloren finales in de eindronde, toch kampioen speelden en de promotie naar 1ste provinciale maakten. Na 5jaar Aalter maakte ik de overstap naar SK Lochristi, die datzelfde jaar de promotie maakte naar 3de amateurs. Daar speelden we een degelijk seizoen en eindigden we verdienstelijk op de 7de plek. Het volgende seizoen koos ik voor een sportieve uitdaging en tekende ik bij RFC Wetteren. Helaas besloot de corona-epidemie roet in het eten te gooien en konden we slechts 4 matchen afwerken dat seizoen.

Verschillende redenen brachten mij dit seizoen bij KVE Drongen, het gevoel van een echte familieclub is hier één van de belangrijkste! Hopelijk mogen we dit jaar een goed seizoen draaien en komen daar nog enkele mooie seizoenen bij! 😉

Ik ben woonachtig in Deinze en naast het voetbal ben ik tevens actief als kinesitherapeut in een groepspraktijk in Aalter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: