KVE VOETBALSCHOOL

Sinds het seizoen 2017-2018 is KVE Drongen gestart met een eigen voetbalschool. Dit huidige seizoen (2020-2021) starten we al aan het vierde seizoen.

Onze voetbalschool is toegankelijk voor alle spelers/speelsters binnen en buiten onze club, met of zonder voetbalervaring. Spelers zijn welkom vanaf het jaar dat ze 4 worden (U5) tem 12 jaar (U13).

We zijn om verschillende redenen gestart met de voetbalschool. Ten eerste omdat kinderen die graag voetballen niet altijd de kans krijgen om aan te sluiten bij een club. Ook bieden wij de kans aan spelers die 4 jaar zijn/worden, om aan te sluiten. Bij de club zelf kan er maar gestart worden op de leeftijd van 5 jaar. Hierdoor kunnen de spelers van de voetbalschool al een extra jaar ervaring opdoen. Daarnaast zijn er ook spelers van binnen en buiten de club die bij ons terecht kunnen voor extra training.

De trainingen worden gegeven door een vaste groep trainers die in onze club aan het werk zijn als trainer of speler. Het is ook een mix van gediplomeerde en niet gediplomeerde trainers. Alles staat in het teken om de spelers op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal en ze tot een beter niveau te helpen.

Vanaf dit seizoen zal de voetbalschool wat anders worden georganiseerd. De techniekschool (U9-U13) zal plaatsvinden op zondagochtend van 9u-10u15. De balschool (U5-U8) zal van 10u45-12u plaatsvinden. Op deze manier kunnen we een betere ondersteuning en begeleiding voorzien voor uw kind. Bij de balschool zal een integratie zijn van Multimove. Hierbij gaan we op een leuke en ontspannende manier de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod laten komen.

Dit seizoen start op zondag 13 september 2020

VOLZET

INFO:

– Training gaat door op zondag:

  • Techniekschool (U9-U13) van 9u-10u15
  • Balschool (U5-U8) van 10u45-12u: duur training: 1u à 1u15

– Trainingen zijn door of onder leiding van coördinator Thijs Gardelein

– Trainingen zoveel mogelijk op maat van de groep

– Inschrijvingsgeld: €85/10 trainingen

– Na iedere training krijgt elke speler een drankbonnetje, waarmee hij/zij iets kan drinken in onze kantine.

Trainingen 2020-2021:

Alle plaatsen voor dit seizoen zijn reeds volzet. De volgende sessie start in september 2021. Inschrijven zal mogelijk zijn vanaf augustus, dit kan via de site of via mail. Meer info volgt nog.

Voor inlichtingen, contacteer Thijs Gardelein

Waar:

– Training gaat door op de terreinen van KVE Drongen – kunstgras

– Sint-Gerolfstraat 16 – 9031 Drongen

%d bloggers liken dit: