Kjell Vandevyvere

Mijn eerste stappen op een voetbalplein heb ik gezet bij Sk Wondelgem. Die zijn dan gefusioneerd met racing gent-zeehaven waar ik 9 jaar gevoetbald heb. Nadien heb ik de overstapt gemaakt naar Oudenaarde.

Op mijn 17 jaar heb ik dan beslist om bij de 1ste ploeg van Zelzate te voetballen. Daar heb ik 3 mooie jaren gehad. Mijn eerste jaar zijn we direct kampioen gespeeld, maar de opeenvolgende jaren waren iets lastigere om het behoud te verzekeren in 1 ste provinciale… nadien heb ik besloten om een stap terug te zetten naar de tweede provincialer De Pinte. Daar heb ik 5 jaar gevoetbald. Het laatste jaar kregen we toen het nieuws dat De Pinte opnieuw zou beginnen in 4 de provinciale en dat iedereen andere oorden mocht zoeken. 

Toen heb ik besloten om voor Maldegem te gaan voetballen. Dit was maar voor  1 seizoen.  Mijn laatste 2 jaar heb ik gespeeld voor Jong Zulte. Met wederom het gekende scenario dat ze zich lieten zakken naar 4 de provinciale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: