Arne Van Schoors

Waar het allemaal begon was bij Standaard Wetteren waar ik 13 jaar heb gevoetbald. Ik heb er alle jeugdreeksen doorgemaakt tot de u15, dan heb ik en jaartje bij Sk Berlare vertoefd. Waar ik een fantastisch jaar beleefde. Waar ik kapitein was en we de beker van van Oost-Vlaanderen wonnen. Na dat jaartje ben ik terug naar Wetteren gegaan wat eerst onder Molenbeek speelde en daarna onder het huidige RFC Wetteren. Vanaf mijn terugkomst heb ik altijd 1 niveau hoger gespeeld, wat er snel voor zorgde dat ik bij de A-kern van Wetteren kon aansluiten. Op 16 jarige leeftijd tekende ik daar mijn eerste contract. Tot 2019 wanneer ik vond dat het tijd was om mijn comfort zone Wetteren te verlaten en zo kwam ik uit bij Krc Bambrugge (3de amateur). Na een lastig corona jaar, kwam ik in februari in contact met Kve Drongen waar ik hoop mijn carrière een boost te geven en aan vele speelminuten te geraken. De voorbereidingsperiode van juni is zeer goed meegevallen. Het is echt een toffe groep en ik denk dat we een goed jaar gaan beleven met deze kern.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: