Lokeren-Doorslaar – KVE Drongen 0-4

Zeer volwassen wedstrijd van Drongen waarbij Doorslaar op geen enkel moment KVE Drongen in de problemen kon brengen. Een sterk Drongen kwam heel scherp uit de kleedkamer waarbij elk duel gewonnen werd. In de eerste helft scoorde Thijs en Arne de eerste 2 doelpunten, Jarne had nog de mogelijkheid op de 0-3 (in de eerste helft) maar miste, ruststand 0-2. In de tweede helft zette Drongen de opmars verder en kon Jarne toch de 0-3 scoren met een schitterende vrije trap. Ruud maakte het duel volledig af met de 0-4 eindstand. Komende week zaterdag kan Drongen bij winst de buren Mariakerke in de stand voorbij steken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: