KVE Drongen Dames B – FC Poesele 3-0

Naar aanleiding van het overlijden van Aloïs Van den Bossche begon de wedstrijd met een minuut stilte. Aloïs was jarenlang bestuurslid van KVE Drongen, maar vooral de grootvader van Margaux Van Goethem, vaste rechtsachter van de dames B ploeg. Na een rommelige start beloonde Camille Vancauwenberghe haar eerste basisplaats van het seizoen met een doelpunt in de 21ste minuut. Vlak voor rust verdubbelde Janne Tuts de score met haar 6e doelpunt van het seizoen. In de tweede helft had Drongen de controle en kwam de overwinning nooit meer in gevaar. Kort voor het einde van de wedstrijd zorgde Alissa Kaes voor de 3-0 eindstand. “Een verdiende overwinning”, vonden ook de bezoekers uit Poesele. Door het puntenverlies van Bosdam Beveren doen onze dames weer helemaal mee bovenaan het klassement.

#wearedrongen #kvedrongen #kvedrongendames

Sponsors van KVE Drongen Dames

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: