E. Aalter – KVE Drongen 2-2

Uitslag waarbij beide ploegen een helft voor hun rekening namen. KVE kon bijna gaan rusten met een 0-2 ruststand maar in de laatste minuut van de eerste helft kon Aalter nog tegenprikken, ruststand 1-2. Aalter kwam sterk uit de kleedkamer wat snel in een doelpunt omgezet werd. Wat uiteindelijk ook de eindstand werd, 2-2. Drongen kon geen vuist meer maken met uitzondering van de laatste 10 minuten. Thomas Van Hende kreeg nog een rode kaart om een doorgebroken speler van Aalter een halt toe te roepen. Gelukkig kwam hier geen gevaar meer opzetten. Billijk gelijkspel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: