KVE Drongen – Elene Grotenberge 1-2

Van bij de start werd duidelijk dat 2 stevige ploegen het mooie weer gingen maken, wat we uiteindelijk ook letterlijk en figuurlijk kregen! KVE Drongen had het duidelijk heel moeilijk met een zeer stevig Grotenberge. In de 1ste helft kon Vermeers de bezoekers al op voorsprong brengen. Rust 0-1. Net na de rust kreeg Samimi mooi wat ruimte op rechts en scoorde de gelijkmaker 1-1. Hieruit put KVE Drongen wat energie en komt beter in de wedstrijd. Dit duurde echter niet lang en een stevig Elene Grotenberge scoorde dan uiteindelijk toch de winning goal 1-2.

VIP namiddag voor hoofdsponsors KVE Drongen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: