KVE Drongen Dames B – FC St-Martens-Latem 6-0

De derby tussen KVE Drongen B en FC St-Martens-Latem zou beslissen over wie verder mocht bekeren in de Hofman Cup. Met elk 6 punten uit 3 eerdere wedstrijden, was een overwinning altijd voldoende om verder te gaan naar de volgende ronde. Beide ploegen misten enkele sleutelspeelsters, maar van een afwachtende start was geen sprake. Na amper 3 minuten bracht Anneline Muller Drongen op voorsprong. Latem ging op zoek naar de gelijkmaker, maar keepster Lou’Anne Van Dorpe hield de nul op het bord met enkele knappe reddingen. Na een klein halfuur kreeg Latem het deksel op de neus. Amarante Van der Elst scoorde de 2-0 op assist van Muller. Bij Latem was de veer gebroken en Amber Van Collie (2x) en opnieuw Muller zorgden nog voor de pauze voor een forfaitscore. In een overbodige tweede helft legde Van der Elst de 6-0 eindstand vast. Dankzij deze knappe overwinning mag Drongen met beide damesploegen naar de volgende ronde in de Hofman Cup.

#wearedrongen #kvedrongen #kvedrongendames

Sponsors van KVE Drongen Dames

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: