Ruud Tack

Ruud Tack, 29 jaar.

Ik ben als centrale middenvelder opgeleid  in de jeugd van respectievelijk KMSK Deinze en SV Zulte Waregem.

Op mijn 18 jaar ben ik teruggekeerd naar KMSK Deinze waar ik twee seizoenen bij de beloften speelde (onder andere met de alombekende Ward Baert). 

Na één jaar KSC Wielsbeke kwam mijn provinciale voetbalcarrière pas echt op gang bij KVE Aalter, waar ik 6 mooie jaren kende, met één kampioenstitel (2de prov A) en verschillende eindrondes in zowel tweede als eerste provinciale (4x).

Na deze mooie periode bij KVE Aalter ging ik een nieuwe uitdaging aan bij het ambitieuze HO Kalken, waar ik de voorbije 2 seizoenen veel pech en blessureleed heb gekend, waaronder begin januari 2020 een driedubbele jukbeen- en oogkasbreuk in een competitiewedstrijd tegen Denderhoutem. 

Na deze tegenslagen, én de langdurige corona break is de goesting en motivatie aanwezig om er een succesvolle voetbalperiode aan toe te voegen bij KVE Drongen, waarbij vooral de familiale sfeer, mooie infrastructuur, én een groot aantal bekende gezichten de doorslag hebben gegeven in mijn keuze. De eerste indrukken tijdens de pre-voorbereiding trainingen zijn alvast veelbelovend, waarbij het doel moet zijn om een mooi, blessurevrij (en vooral corona-vrij) seizoen te draaien in de linkerkolom van de rangschikking😉.

Verder ben ik – samen met mijn vriendin Fran Boey – woonachtig in Gentbrugge, en op professioneel vlak ben ik actief als advocaat in Brugge.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: