KVE Drongen – Nostalgie (deel 9)

In deze aflevering een 1st duidelijk bewijs van een KVE Drongen die echt leeft! Nog vóór de opening van het nieuwe complex doet KVE de koop van zijn leven! In overleg met Stad Gent neemt KVE Drongen het tijdelijk kunstgrasplein over van de Keizer Karel cup. We schrijven 1 juli 2006 en met man en macht moet de club het kunstgrasplein gaan ophalen op de Blaarmeersen (na afloop van het tornooi). Het heeft dan wel jaren moeten rusten in een opslagplaats op de boerderij rechtover onze site, want ons nieuw grasplein was al aangelegd. Ondertussen is het kunstgrasplein al in gebruik als oefen- en jeugdterrein. De toon is duidelijk gezet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: