KVE Drongen – Nostalgie (deel 5)

In deze aflevering maken we al eens een sprong voorwaarts ! De 1st fusie (1997) tussen FC Baarle en VK Luchteren brengt Drongen 97′ in beeld. Meteen een schot in de roos en onmiddellijk een 1st kampioenstitel in 3de provinciale. Verder nog wat geschiedenis in het bestaan van FC Baarle. Let hier vooral op het regelmatig wederkerend figuur Patrick Van Leirberghe. Toen vaste keeper bij FC Baarle en nu nog steeds onze draaischijf in de club als gerechtelijk correspondent (maw: secretaris).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: