KVE Drongen – Nostalgie (deel 4)

Andere grote figuren uit het voetbal verleden van Drongen komen in de kijker ! Groot icoon Mathé De Coninck komt als afgevaardigde van de knapenploeg in 1971 in beeld en Roger De Keyser (grootvader van Dirk De Keyser) viert zijn 500st wedstrijd bij VV Drongen. Zie ook de ludieke 1st kleurenfoto’s welke opduiken…UNIEK ! Voor komende aflevering zijn ondertussen al leuke herinneringen opgedoken van Eendracht Drongen 97, waarvoor dank aan Marc Van Hecke (alom ook een groot element uit het club verleden van onze voetbalploeg) !

Huldiging Roger De Keyser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: