KVE Drongen – Nostalgie (deel 3)

..,en we gaan verder ! Met o.a. een leuk contract uit het verleden van een trainer (figuur) in Drongen zeer goed gekend…( ?? ) Deze week kreeg ik toevallig een bekend Drongenaar en nu internationaal fietshersteller in het vizier ( ja….Dirk Dekeyser). Hij kroop op zolder en bezorgde mij ook wat leuke foto’s uit het verleden. Komende weken komen die in de kijker ! Ik zoek ook nog extra gegevens van FC Baarle (gestart in 1971) & VK Luchteren (gestart in 1987) + de 1st fusie (Eendracht Drongen 97). Wie de tijd vindt om hiervoor eens in eigen archieven te duiken en hieromtrent iets wil delen mag dit doormailen naar kvedrongen@telenet.be . Genieten maar en tot dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: